Palvelut

Lehdon Liikenteen ammattitaitoinen henkilökunta hoitaa kaikki tilaukseen ja matkaan liittyvät järjestelyt ja yksityiskohdat.

Kuljettajamme pukeutuvat tyylikkääseen työasuun ja ovat ammattitaitoisia asiakaspalvelijoita.

Tarjoilut bussissa

Voit tilata herkullisesta valikoimastamme haluamasi välipalat mukaan matkalle. Kaikki listallamme olevat laadukkaat tuotteet on valmistanut paikallinen Laurellin leipomo. Ne valmistetaan tilaamasi ajon aamuna. ( ennen klo 10:00 lähtevät ajot ed. päivänä. ) Katso tuotteet ja hinnat.

Matkan järjestelyt

Autamme mielellämme jo suunnitteluvaiheessa aikataulujen ja reittien osalta. Suuntautuu matkanne sitten kotimaahan tai ulkomaille, niin tarvittaessa suunnittelemme ryhmällenne yksilöllisen täydenpalvelun ryhmämatkan. Toimistomme voi järjestää myös useamman bussin käsittävän "keräilypalvelun" ja yhdistää matkustajat joustavasti suurempaan matkabussiin. Hoidamme puolestanne laivat, majoittumiset ja opastukset yhteistyössä luotettavien agenttiemme kautta ympäri Eurooppaa.

Työpaikkakuljetukset

Jos julkisen liikenteen aikataulut eivät osu kohdalleen tai pysäköinti on aina ongelma. Järjestämme tilaajan kanssa yhdessä suunnitellen työpaikkakuljetukset kodin -ja työpaikan välille. Ovelta ovelle.

Myös lentoasemalta - majoitukseen ja majoituksesta työpaikalle kausiluonteiset kuljetukset. Kuljettajamme odottaa sovitun kyltin kanssa jo lentoaseman aulassa ja tuo asiakkaat turvallisesti sovittuun majapaikkaan. Kuljettajiltamme löytyvät kielitaidoista Suomen lisäksi: viro, ruotsi, englanti tai venäjä -tarpeen mukaan.

Kokouskuljetukset

Kokouksen voit aloittaa jo matkalla tai pitää kokonaan bussissa.

Pelikuljetukset

Edellisen pelin videokooste -palautteen voi pitää matkalla uuden vastustajan kohtaamiseen. Tilaat bussin, jossa voi tallentimen liittää bussin omiin näyttöihin.

Viisumit