Palvelut

Matkan järjestelyt

Lehdon Liikenteen ammattitaitoinen henkilökunta hoitaa kaikki tilaukseen ja matkaan liittyvät palvelut, järjestelyt ja yksityiskohdat.

Autamme mielellämme suunnittelemaan ryhmällenne yksilöllisen täydenpalvelun ryhmämatkan aikataulujen ja reittien osalta, suuntautuu matkanne sitten kotimaahan tai ulkomaille. Hoidamme puolestanne viisumit, laivat, majoittumiset ja opastukset yhteistyössä luotettavien agenttiemme kautta ympäri Eurooppaa. Toimistomme voi järjestää myös useamman bussin käsittävän “keräilypalvelun” ja yhdistää matkustajat joustavasti suurempaan matkabussiin.

Kuljettajamme pukeutuvat tyylikkääseen työasuun ja ovat ammattitaitoisia asiakaspalvelijoita, joilta löytyy myös kielitaitoa.

Tarjoilut bussissa

Voit tilata herkullisesta valikoimastamme haluamasi välipalat mukaan matkalle. Kaikki listallamme olevat laadukkaat tuotteet on valmistanut paikallinen Laurellin leipomo. Ne valmistetaan tilaamasi ajon aamuna (ennen klo 10:00 lähtevät ajot ed. päivänä).

Työpaikkakuljetukset

Jos julkisen liikenteen aikataulut eivät osu kohdalleen tai pysäköinti on aina ongelma. Järjestämme tilaajan kanssa yhdessä suunnitellen työpaikkakuljetukset kodin -ja työpaikan välille. Ovelta ovelle.

Myös lentoasemalta – majoitukseen ja majoituksesta työpaikalle kausiluonteiset kuljetukset. Kuljettajamme odottaa sovitun kyltin kanssa jo lentoaseman aulassa ja tuo asiakkaat turvallisesti sovittuun majapaikkaan.

Kokouskuljetukset

Kokouksen voit aloittaa jo matkalla tai pitää kokonaan bussissa. Meiltä löydät tähän tarkoitukseen sopivan VIP-bussin.